Διακόσμηση σπιτιού: Κουρτίνες για κάθε γούστο


Οι κουρτίνες είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που ανανεώνουν πολύ εύκολα τον χώρο, κάνοντας τον να δείχνει πιο όμορφος και πιο ενδιαφέρον.
Δεν πρόκειται ποτέ να βγουν εκτός μόδας, καθώς είναι απαραίτητες σε κάθε δωμάτιο, άλλοτε για πρακτικούς λόγους (πχ. για να μην μπαίνει το φως του ήλιου μέσα) και άλλοτε για διακοσμητικούς λόγους.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και πάρτε υπέροχες ιδέες από μια συλλογή με κουρτίνες που θα λατρέψετε.
1. Μαύρες και γκρι κουρτίνες
Αν έχετε μεγάλα παράθυρα, προτιμήστε τέτοιες κουρτίνες, για να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο κομψό και ελκυστικό.
2. Vintage κουρτίνες
Αυτό το στυλ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό δωματίων. Στην παρακάτω φωτογραφία, θα δείτε ένα παράδειγμα ενός δωματίου με διαχωριστικό παραπέτασμα που είναι ένα κομμάτι του δωματίου.
3. Παιδικές κουρτίνες
Μια τέλεια και χαριτωμένη ιδέα για το παιδικό δωμάτιο των παιδιών σας. Αν είστε και εσείς λάτρεις των ζώων, μπορείτε να τοποθετήσετε ορισμένες κουρτίνες με ζώα στο μπάνιο σας.
4. Αέρινες κουρτίνες
Αν επικρατεί το ξύλο στη διακόσμηση του σπιτιού σας, σας αρέσουν οι ουδέτεροι τόνοι, τότε οι ημιδιαφανές μπεζ κουρτίνες είναι ότι πρέπει για εσάς.
Αν σας αρέσουν οι ουδέτεροι τόνοι τότε οι ημιδιαφανές μπεζ κουρτίνες είναι ότι πρέπει για εσάς.
5. Το χρώμα της μουστάρδας
Πολλοί το θεωρούν «ψυχρό» χρώμα, όμως είναι μια safe επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια elegant διακόσμηση.
Συνδυάστε τις συγκεκριμένες κουρτίνες με σκούρο πράσινο ή λαδί ή χρυσά ή λευκά διακοσμητικά και έπιπλα. Είναι μια safe επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια elegant διακόσμηση.
6. Floral κουρτίνες
Αν και θεωρείται σπάνια επιλογή, το φλοραλ είναι ένα σχέδιο που μπορεί να ενταχθεί έυκολα στον χώρο, και να τον αναδείξει.
7. Κεντημένες κουρτίνες
Για όσους αρέσει το vintage στυλ ,αλλά, παράλληλα με μοντέρνο τρόπο, οι συγκεκριμένες κουρτίνες είναι ότι πρέπει. Ταιριάζουν απόλυτα σε χώρους με αρχοντικά έπιπλα.
Οι κεντημένες κουρτίνες ταιριάζουν απόλυτα σε χώρους με αρχοντικά έπιπλα.

0 comments :

Post a Comment

Powered by Blogger.
back to top