Gallery Walls: Πώς μεταμορφώνουν έναν βαρετό τοίχο


Τα Gallery Walls καταφέρνουν να μεταμορφώσουν ένα λιτό, βαρετό τοίχο σε ένα “καμβά” ενδιαφέροντος.

Τρεις είναι οι παράγοντες επιτυχίας ενός gallery wall: η σωστή επιλογή του θέματος, το πλαίσιο αλλά και η απόσταση μεταξύ των κάδρων. Μπορείτε να συνδυάσετε πίνακες με θέματα της επιλογής σας μαζί με καθρέφτες.
1. Διαλέξτε το θέμα
gallerywalls
Ξεκινάμε από τα βασικά: το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τη θεματολογία της τέχνης που θα κοσμήσει τον τοίχο σοας με βάση όχι μόνο τις προτιμήσεις σας σε χρώματα ή σχέδια αλλά και με βάση τη γενικότερη ισορροπία του χώρου.
gallery walls3
2. Επιλέξτε κάδρα σε διάφορα υλικά
gallery walls5
Εδώ έχετε τις εξής επιλογές: να είναι όλα τα κάδρα ίδια (για παράδειγμα χρυσά ή λευκά) να αναμίξετε τα κάδρα (χρυσά με λευκά ή μαύρα) ή να κάνετε μία επιλογή από διαφορετικά υλικά, για παράδειγμα ξύλο με μέταλλο με διάφορες επιλογές χρωμάτων.
gallery walls 7
3. Φτιάξτε τη σύνθεση πρώτα στο πάτωμα

gallery walls4
Μην ξεκινήσετε να τρυπάτε τον τοίχο, προτού βάλετε όλα τα κάδρα στο πάτωμα προκειμένου να δείτε πως θα φαίνονται δίπλα-δίπλα. Αφήστε 2 εκατοστά περίπου απόσταση από το καθένα και δουλέψτε τη σύνθεση, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, δημιουργώντας ένα υποτυπώδες ορθογώνιο ή τετράγωνο ή ακόμη και ένα διαμάντι σχηματικά. Θα μπορούσε φυσικά να είναι και μία ελεύθερη σύνθεση, ανάλογα με το concept του gallery wall.



omorfamystika.gr/

0 comments :

Post a Comment

Powered by Blogger.
back to top