Συστατικά
Για το σιρόπι
- 500 γρ. νερό
- 800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. μέλι
- 3 στικ κανέλας
- 3 ολόκληρα γαρίφαλα
- 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση
Υλικά - μείγμα 1
- 400 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 400 γρ. σπορέλαιο
- 180 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
- 2-3 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.γ σόδα
- 2 πορτοκάλια ξύσμα
Υλικά - μείγμα 2
- 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
- 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
0 comments :
Post a Comment