🎄💗Κουραμπιέδες | Kitchen Lab by Akis Petretzikis


Συστατικά
  • 900 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 500 γρ. φρέσκο βούτυρο αιγοπρόβειο, μαλακό
  • 220 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 βανιλίνες
  • 1/2 κ.γ. πικραμύγδαλο
  • 200 γρ. ξεφλουδισμένο και καβουρδισμένο αμύγδαλο φιλέ (καβουρδίζουμε στους 200 βαθμούς για 5-10 λεπτά)
  • 1 κ.γ. ανθόνερο
Για το σερβίρισμα
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
  • ανθόνερο


0 comments :

Post a Comment

Powered by Blogger.
back to top