😊Τι χρώματα να επιλέξεις για ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο!


Αν σου αρέσουν οι παλ αποχρώσεις και δεν θέλεις κάτι έντονο για την κρεβατοκάμαρα σου, τότε σου έχω την λύση. Θα σου δείξω μερικές εντυπωσιακές προτάσεις για ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο, που θα λατρέψεις!
Το λευκό είναι ένα χρώμα που κατά το παρελθόν επέλεγαν κατά κόρον, αλλά πλέον γνωρίζεις πως δεν θεωρείται κομψό ή μοντέρνο. Θα σου δείξω μερικές μοναδικές αποχρώσεις για να «ντύσεις» το δωμάτιό σου και να έχεις το αποτέλεσμα που πάντα ήθελες.

Τι χρώμα να επιλέξεις για να έχεις ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο!

Μπεζ


Το μπεζ χρώμα είναι από τα αγαπημένα των διακοσμητών, αφού μετριάζει τους τόνους και προσφέρει φωτεινότητα και κομψότητα στον χώρο.

Απαλό πράσινο


Αν αγαπάς το πράσινο, τότε μπορείς να παίξεις με ανοικτές αποχρώσεις του και να έχεις ένα φωτεινό χρώμα στους τοίχους που παράλληλα θα είναι εξαιρετικά πρωτότυπο και μοντέρνο.

Λιλά


Το λιλά είναι αγαπημένο χρώμα πολλών γυναικών, τόσο για την θερμή του όψη όσο και για την αίσθηση που προσδίδει. Διάλεξε μια ανοικτή απόχρωση και πρόσφερε χρώμα και ζωντάνια στο δωμάτιο σου.

Κίτρινο


Το κίτρινο είναι ένα κατεξοχήν φωτεινό χρώμα, που όπου και αν το συμπεριλάβεις θα δεις τον χώρο να αποκτά φως και ένταση χωρίς πολύ κόπο.

Πορτοκαλί ανοικτό


Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της δημιουργικότητας και μια απαλή απόχρωση είναι τέλεια για κάθε υπνοδωμάτιο. Θα σε ηρεμήσει και θα σου προσφέρει ένα περιβάλλον όπου θα μπορείς να ονειρεύεσαι αυτά που αγαπάς.

Βεραμάν


Το βεραμάν είναι ένα κομψό και μοναδικό χρώμα που σίγουρα θα αγαπήσεις. Συνδυάζει αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου, σε μια ονειρική πανδαισία που «δένει» παντού.

Ανοικτό μπεζ


Ένα ανοικτό μπεζ, σχεδόν σαν ζαχαρί είναι ένα πανέμορφο χρώμα για εσένα που δεν θέλεις έντονες αποχρώσεις, αλλά έναν ήπιο καμβά για να δημιουργήσεις τον δικό σου παράδεισο στο δωμάτιο.

Απαλό ροζ


Το απαλό ροζ ή κουφετί είναι τέλειο για κάθε δωμάτιο όπου διανέμει μια ρομαντική ψυχή. Ένα φωτεινό, girly χρώμα που κάθε γυναίκα κάποια στιγμή στη ζωή της ήθελε να συμπεριλάβει στο σπίτι της.

Γαλάζιο


Το γαλάζιο είναι ένα γλυκό, θερμό χρώμα που σίγουρα θα φωτίσει το δωμάτιο σου με μοναδικό τρόπο. Σου χαρίζει ηρεμία και γαλήνη μόνο κοιτώντας το και έτσι θα κάνει τα βράδια σου πιο ήρεμα και γεμάτα χαμόγελα.

Ανοικτό γκρι



Το ανοιχτό γκρι χρώμα είναι μοντέρνο και ψυχρό, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν «δένει» αρμονικά σε κάθε χώρο, προσφέροντας φινέτσα και γοητεία. Συνδύασε το με ξύλο σε ήπιους χρωματισμούς και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει με τη  «φρεσκάδα» του.
Αυτά τα χρώματα μπορούν να σου προσφέρουν ένα πανέμορφο φωτεινό υπνοδωμάτιο που σίγουρα θα λατρέψεις. Από ήπιες μέχρι πιο έντονες, αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε στυλ και γούστο ανθρώπου.

exypnes-idees.gr

0 comments :

Post a Comment

Powered by Blogger.
back to top